1. Home
  2. Zaaladres & Openingsuren
  3. Nieuws
  4. Jeugd
  5. Volwassenen
  6. Lidmaatschap
  7. Bestuur
  8. Links
Enbyne, 2022
I made this!

Tafeltennis voor volwassenen

Voor geïnteresseerde volwassenen is er altijd de mogelijkheid om gezellig een balletje te komen slaan. Zie de zaalinformatie voor de speelavonden.

Binnen de vereniging zijn er tafeltennisleden met uiteenlopende speelstijlen en spelniveaus. Nieuwkomers worden bij de vereniging betrokken om mee te spelen. Als je het wenst zijn er altijd wel leden die je wat technische vaardigheden willen bijbrengen. Senioren-trainingen gegeven door een professionele tafeltennistrainer worden buiten het competitieseizoen georganiseerd.
Het is verder helemaal aan jou of je competitie wilt spelen of recreant wilt blijven. Verder kun je meedoen met de georganiseerde toernooien.

Je bent door ons van harte uitgenodigd om op één van de trainingsavonden een keertje langs te komen en een balletje te slaan.

Competitie
De volwassenen spelen competitie in de NTTB en de ABTTB (bedrijfscompetitie van Alkmaar e.o.) in verschillende klasses.

Speelschema's en uitslagen van de NTTB worden verstrekt via de site van de NTTB. Van de ABTTB kunnen deze ook op de website van deze bond worden gevonden. Als je vragen hebt, neem dan contact op met de wedstrijdsecretaris van jouw competitie. Zorg in ieder geval dat je emailadres bekend is bij de ledenadministratie, zodat je op de hoogte gehouden kan worden.

Uiteraard speel je je wedstrijden nog beter in een echt club-shirt. Als je er ook een wilt, kun je voor shirts terecht bij Jos of Pieter (vragen in de zaal).