1. Home
  2. Zaaladres & Openingsuren
  3. Nieuws
  4. Jeugd
  5. Volwassenen
  6. Lidmaatschap
  7. Bestuur
  8. Links
Enbyne, 2022
I made this!
<--

17 December 2022

Clubkampioenschap 2022

Zaterdag 17 December was het weer raak: tijd voor het clubkampioenschap voor de senioren aan de hogeweg in Limmen! Zoals altijd waren er weer spannende wedstrijden om te bepalen wie er vandaag vandoor gaat met de wisselbokaal.

Als eerst werden de spelers ingedeeld in A en B poules door een aantal wedstrijden te spelen, waarna het echte werk begon.

In de B poule was er, na een spannende finale, een nieuwe winnaar voortgekomen. Vanuit de jeugd is Senne Schoeber als nieuw talent in de seniorencompetitie beland, en heeft vandaag ook de B-poule wisselbokaal gewonnen!

In poule A waren er ook vele spannende wedstrijden. Na de eerste ronde werd Arjan Barende geƫlimineerd door Harry Claassens, wat voor velen een onverwacht resultaat bleek. Na deze mooie wedstrijd streden Harry Claassens, Jos Mulder, Bas Hink, en Mark Stoop voor de wisselbokaal van de A poule, vorig jaar gewonnen door Henk-Jan den Ouden. Na een bloedstollende finale tussen Jos Mulder en Mark Stoop, kwam Mark uiteindelijk naar voren als de winnaar van de wisselbokaal in 2022!

Zoals altijd worden alle spelers bedankt met hun deelname aan dit gezellige kampioenschap, en uiteraard bedanken wij de organisatoren (Stefan Schut en Bas Hink) met het organiseren voor deze editie.